Welkom
Even voorstellen
Opstellingen
Paarden
Aanbod
Inspiratie
Contactformulier
Even voorstellen

Coen de CockMijn naam is Coen de Cock. Ik werk als familieopsteller, Reiki-behandelaar, magnetiseur en geef af en toe didjeridooles en persoonlijke relax-sessies met de didjeridoo. Ik ben erg gelukkig met de resultaten die mijn cliŽnten bereiken. Naast het Inspiratiecentrum werk ik in de ICT als programmeur.

De opleiding systemisch werk heb ik voltooid bij Centrum Open Mind in Lovendegem (tussen Gent en Eeklo in BelgiŽ) en heb verder bijscholing gevolgd bij Daan van Kampenhout en Franz Ruppert. Ik volg regelmatig workshops bij collega's om ervaringen uit te wisselen en eigen thema's te behandelen.

Bij CSA-Europe heb ik het hele programma voor zelfontwikkeling gevolgd waarbij mijn eigen ervaringen uit dit programma me nu helpen om de psychologie van de mens beter te doorzien in mijn eigen praktijk. Momenteel volg ik de opleiding Ervaringsgerichte Psychotherapie en Sjamanisme bij Agape Belgium.

Mijn werkwijze is voornamelijk gericht op mijn intuÔtie waarvan ik merk dat ik die nog iedere dag kan vergroten. Mijn kracht is het handelen vanuit het niet-weten en alles laten zijn wat er is. Ik kan vaak iets heel treffend verwoorden.

Ik ben getrouwd met Sabine Baron en trotse vader van drie kinderen: Lex, Jasmijn en Max.

Lees meer over mijn werk als magnetiseur en Reiki-master op www.warmehanden.com.

Ik ben aangesloten bij STIBAG (Stichting ter Bevordering van de Alternatieve Geneeskunde: www.stibag.nl).

Vind mijn volledige CV op LinkedIn.