Welkom
Even voorstellen
Opstellingen
Paarden
Aanbod
Inspiratie
Contactformulier
Aanbod

Sjamanistische ceremonie
Heb je een belangrijke gebeurtenis in het verschiet? En wil je die maken tot een gebeurtenis om nooit te vergeten? Wij kunnen samen met jou een ceremonie creŽren. Bijvoorbeeld bij een huwelijk, een geboorte, het vieren van een jubileum of bij het overlijden van een dierbare.

Wij organiseren ook ceremonies voor plaatsen op aarde. Bijvoorbeeld omdat daar iets is voorgevallen wat aandacht en/of heling nodig heeft. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en we creŽren in overleg een heilige ceremonie.
Prijs is nader overeen te komen.

Kijk hier voor meer uitleg en contact.

Individuele opstelling
De ontdekkingen die je doet tijdens de opstelling hebben vrijwel altijd een grote impact op jouw leven. Een individuele opstelling duurt ongeveer een uur.
Kijk hier voor prijs, uitleg en contact.

Coaching
Een coachingstraject omvat meerdere sessies. Per keer bekijken we samen welke vragen actueel zijn, welke stappen we kunnen zetten en met welke frequentie we dat gaan doen.
Kijk hier voor prijs, uitleg en contact.

Thema-trajecten
Wij kunnen jou coachen op diverse trajecten in je leven. Bijvoorbeeld bij het vinden van je levenspad bij een traject Ontdek je Passie! Of als je besloten hebt nu eens definitief te stoppen met roken, of een einde te maken aan het jo-jo-en met je gewicht. Of je bent vastgelopen in je werk en je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging.
Allemaal belangrijke momenten in je leven waarbij je best een steuntje in de rug kan gebruiken. Samen zien we meer dan alleen. Deze trajecten maken we voor jou op maat.
Via het contactformulier kan je vragen om meer informatie of een gesprek waarin we samen onderzoeken welke mogelijkheden er voor jou zijn.
Kijk hier voor prijs en contact.

Cursussen workshops en lezingen
Wij geven op aanvraag workshops, cursussen en lezingen over bovenstaande onderwerpen. Via het contactformulier kan je ons op de hoogte brengen van jouw wensen.
Kijk hier voor prijs, uitleg en contact.

Op de aangeboden diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.